KazaloIščiRegistriraj sePrijava
NEWS; Ponovno odprtje foruma. Vstopamo v mesec OKTOBER, s tem se začno tudi predavanja.
potrebujemo še dva predsednika bratovščin!

Dobrodošli!
Pozdravljeni na Cyprus-Rhodes University, znameniti univerzi okrožja Orange County, kjer lahko končno zaživite polno študentsko življenje. Registrirajte se z imenom, izpolnite vpisnico, mi pa bomo presodili v katero izmed bratovščin oziroma sestrščin spadate.

Administracija

OKTOBER
delno jasno, nežno pihlja, 22°C
gozdna pot 42

Latest topics
» Prijateljske strani
gozdna pot EmptySob Jan 01, 2011 7:54 pm by Gena

» Scarlett Momsen
gozdna pot EmptyPon Nov 15, 2010 8:47 pm by Scarlett

» RPG search
gozdna pot EmptySre Nov 03, 2010 6:33 pm by Sophie

» Media player
gozdna pot EmptyTor Nov 02, 2010 7:32 pm by West

» Let's chat
gozdna pot EmptyTor Nov 02, 2010 7:28 pm by West

» julian dominic james
gozdna pot EmptyPon Nov 01, 2010 2:30 pm by Julian

» Icons and avatars
gozdna pot EmptyPon Nov 01, 2010 1:20 pm by West

» summer anne wright
gozdna pot EmptySob Okt 30, 2010 7:58 pm by Benjamin

» Cyprus jasa
gozdna pot EmptyČet Okt 28, 2010 11:15 am by Gena

gozdna pot As

gozdna pot Female gozdna pot Male

Sidebar, header in določeni gumbi @olivia, slike @wildfox autumn/winter 2009 lookbook, vpisnica @landon, preostalo @RCR ali @CAUTION 2.0

Share
 

 gozdna pot

Go down 
AvtorSporočilo
Zara
1. letnik, novinarstvo in fotografija
1. letnik, novinarstvo in fotografija
Zara

Število prispevkov : 43
Join date : 25/07/2010
Age : 24
Kraj : London, UK

Članstva
:: ΠΠΠ sestrščina
::

gozdna pot Empty
ObjavljaNaslov sporočila: gozdna pot   gozdna pot EmptyČet Jul 29, 2010 10:19 pm

Dan je potekal precej navadno, s spremembo da ni ravno kadila ves dan, temveč je večino dne preživela na plaži, igrala kitaro, ter brala neko knjigo, za katero ni vedela niti naslova. Včasih ji je prav prilegalo, da je imela tako enostavne dni, brez posebnega naprezanja kaj se bo zgodilo naslednjo uro, le da se ji je še današnji dan obetalo nekaj precej bolj zanimivega kot pa ostale dni. Po dolgem času je bila namreč zmenjena z njenim prijateljem Adamom. Spoznala ga je isti mesec kot pa Jaya, ob njenem prihodu v Ameriko. V bistvu ni vedela kaj je bilo tisto, kar ju je tako povezovalo – mogoče želja po boljšem življenju v Ameriki, daleč stran od svoje domovine? Mogoče. Očitno se je veliko kdo držal reka 'obljubljena dežela', čeprav navsezadnje Amerika ni bila nič kaj bolj posebna kot pa London, le da je tukaj čutila neko svobodo, katero je mogla v njeni rodni deželi vedno zadrževati. Vse se ji je nekako zdelo, da je bilo brez zadržkov. London je bil mogoče glede tega le malce omejen, vsaj na njeni šoli. Drugačnost je definitivno izstopala in ni vedno pomenila kaj dobrega. Nasprotno, sama je bila razglašena za čudakinjo, samo zaradi tega ker je pač ni zanimala nova skladba Miley Cyrus.

V torbo je še zložila zadnje stvari ki je potrebovala – spalno vrečo, alkohol (dve steklenici Jack Danielle'sa), travo, kokain, fotoaparat, ter nekaj malenkosti, kot so bile recimo vžigalice. Nekako sta načrtovala, da bosta prespala v gozdu, kar je bilo pravzaprav perfektno. Vedno je že hotela tukaj prespati v naravi, ker v Londonu pač nikoli ni imela priložnosti. Z bratom sta sicer včasih prespala zunaj, na travniku ki so ga imeli, a ni bilo isto kot pa zdaj. Zdaj je imela vse stvari s sabo, ter Adama, do popolne sreče za nekaj ur. Ni vedela sicer kaj bosta vse delala, a to je pustila, da uredi čas. Torbo je dala na rame, ter se nato spravila ven iz hiše, ter posledično ven iz kampusa, ki pa je bil poln ljudi. Seveda, večino študentov se je že zbiralo za začetek pouka, ter vsi so se odpravljali ven, pri čemer je sama prav izstopala. Vsi so bili nekaj urejeni, sama pa je nase dala udobne jeans hlače, na korenček, all starke ter neko ponošeno majico, ki je že celo večnost ni imela gor. Nič posebnega. Tako ali tako pa bi se naredila idiota, če bi se pred Adamom pojavila z nekakšnimi petami ter obleko, opravo, ki definitivno ni spadala pod poglavje 'kampiranje'. Ni vedela točno kako dolga pot je do podeželja, zato je raje poklicala taksi. Ni mislila pešačit kilometre in kilometre, ter pustiti Adama čakati nekje v divjini, ter mu dati misliti da ga je pustila na cedilu, kar bi prišlo do tega da bi na koncu še njo sovražil. Kmalu je prispel njen taksi, v katerega se je brž skobacala z njeno ogromno torbo, ter dala šoferju natančne direkcije kam naj jo pelje. Po parih minutah vožnje, je nato že videla spremembo okolice. Bilo je nekaj popolnoma drugega kot pa je pričakovala. Mislila je da bodo povsod njive, kakor vidiš v filmih, namesto tega pa so bile neki moteli vsakih par metrov, ter ogromno gozda. Kakšno razočaranje. Kmalu je nato prispela do njenega cilja, ter videla da je Adam že bil na začetku poti, kar jo je razveselilo. Šoferju je hitro plačala tisto malo kolikor je bila dolžna, ter odhitela ven. »Adam, hej,« je zaklicala, ko jo je tudi on opazil, ter torbo znova dala na svojo ramo. Minilo je nekaj časa že, od kar sta se nazadnje videla in ni si mogla pomagat kot pa da se mu iz srca nasmeji, ter ga objame. Vedela je, da sam ni bil pripadnik objemov in podobnih reči, a imela ga je pač rada in to je bilo nekaj kar je delala, pa če ga je motilo ali pa ne. »Kako si?« ni vedela točno kaj naj ga sprva vpraša, zato je pač ubrala tisto klasično pot ponovnega srečanja. »Pripravljen?« je še vprašala, ter kar začela pot po potki, kamor bi nato zavila nekam drugam – kdo pa si želi nepričakovanih gostov?

tagged, adam
word count, 687
comment, bleh. upam da si maš kaj začet s tem ><
Nazaj na vrh Go down
 
gozdna pot
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: OOC predel :: arhiv :: arhiv 1. leta-
Pojdi na: