KazaloIščiRegistriraj sePrijava
NEWS; Ponovno odprtje foruma. Vstopamo v mesec OKTOBER, s tem se začno tudi predavanja.
potrebujemo še dva predsednika bratovščin!

Dobrodošli!
Pozdravljeni na Cyprus-Rhodes University, znameniti univerzi okrožja Orange County, kjer lahko končno zaživite polno študentsko življenje. Registrirajte se z imenom, izpolnite vpisnico, mi pa bomo presodili v katero izmed bratovščin oziroma sestrščin spadate.

Administracija

OKTOBER
delno jasno, nežno pihlja, 22°C
concrete pub 42

Latest topics
» Prijateljske strani
concrete pub EmptySob Jan 01, 2011 7:54 pm by Gena

» Scarlett Momsen
concrete pub EmptyPon Nov 15, 2010 8:47 pm by Scarlett

» RPG search
concrete pub EmptySre Nov 03, 2010 6:33 pm by Sophie

» Media player
concrete pub EmptyTor Nov 02, 2010 7:32 pm by West

» Let's chat
concrete pub EmptyTor Nov 02, 2010 7:28 pm by West

» julian dominic james
concrete pub EmptyPon Nov 01, 2010 2:30 pm by Julian

» Icons and avatars
concrete pub EmptyPon Nov 01, 2010 1:20 pm by West

» summer anne wright
concrete pub EmptySob Okt 30, 2010 7:58 pm by Benjamin

» Cyprus jasa
concrete pub EmptyČet Okt 28, 2010 11:15 am by Gena

concrete pub As

concrete pub Female concrete pub Male

Sidebar, header in določeni gumbi @olivia, slike @wildfox autumn/winter 2009 lookbook, vpisnica @landon, preostalo @RCR ali @CAUTION 2.0

Share
 

 concrete pub

Go down 
AvtorSporočilo
Benjamin

Benjamin

Število prispevkov : 141
Join date : 12/07/2010
Kraj : Los Angeles, CA

Članstva
:: the founder
::

concrete pub Empty
ObjavljaNaslov sporočila: concrete pub   concrete pub EmptyČet Jul 29, 2010 12:52 pm

Približno se mu je sanjalo kakšen bi moral biti občutek, ko prevaraš dekle, pa vendar ga sam ni imel, ko se je prejšnji večer odpravljal iz hotela na obali. Mogoče zato, ker je bila njegova zveza že vnaprej obsojena na propad, nenazadnje Lan ni bil moški, ki bi se že v univerzi vezal z dekletom in ostal z njo dokler ju smrt ne loči. Toda kljub vsemu je imel globoko v sebi precej neprijeten občutek, ki ga je na nek način moral prikriti ali pa enostavno spraviti proč. Po drugi strani pa bi to lahko postala njegova rutina. Zakaj bi bil le z enim dekletom, če pa je na kampusu toliko prostih lepotičk, ki bi dale vse za večer z njim, pa čeprav bi ga kasneje preživela le v parku na klopi, strmeč v nebo posuto z zvezdami. Nikoli se ni zavedal, da se v njem pravzaprav skriva toliko pesnika, da je s tem sposoben zapeljati prav vsako dekle, obenem pa rahlo presenetiti tudi samega sebe. Pa ne le pesnika, tudi lažnivca, ki s takšno lahkoto napiše sporočilo temnolaski, ki bi ji praviloma moral nameniti vsako prosto uro. Dvomim, da bom danes lahko prišel, Amie, problemi z bratovščino. Se vidiva jutri. Xx. Že res, da je ob tem občutil rahlo neprijeten občutek, nenazadnje bi ga lahko Amelie čisto po nesreči zagledala v kakšnem lokalu, v popolnoma nepričakovani družbi, toda takšen je bil – rad je tvegal in niti slučajno ni nameraval preživeti prav vsake minute z dekletom. Pa saj tudi ona tega verjetno ni pričakovala.

Nase je na hitro navlekel oprijete črne hlače, kamor je zatlačil tudi spodnji rob črne srajce, kasneje pa si previdno zavezal še kravato iste barve, ki je bila nekako njegov zaščitni znak. Že res, da ga je občasno tudi ovirala, toda zdelo se mu je, da mu popolnoma pristaja in ga, vsaj v očeh članov njegove bratovščine, naredi avtoritativnega. Na prstu je dvakrat zavrtel šop ključev, potem pa zapustil Omega Chi hišo in se napotil proti parkirišču, kjer je bil, med vsemi drugimi vozili, tudi njegov novi BMW. Sedel je za volan, na črne usnjene sedeže, ponovno nastavil vzvratno ogledalo, potem pa speljal proti središču mesta, kamor bi se sicer lahko odpravil tudi peš. Že res, da bo sedaj vse težje, kajti nikoli ni vozil vinjen, toda velikokrat se je že zgodilo, da se je preprosto sesedel na zadnjih sedežih in noč preživel kar pred diskoteko, kjer jim je še prej spraznil dobršen del skladiščene pijače. Še preden je izstopil, se je za hip zazrl v ogledalo in še dodatno razmršil svojo pričesko, potem pa se le napotil proti vrsti, ki se je začela viti že nekaj metrov proč od samega vhoda. Na žalost se je bilo tukaj težko dogovoriti za kakršnokoli prednost, zato je počakal nekaj minutk in se šele nato razgubil v množici zvijajočih se teles, ki so plesala v ritmu divje glasbe.

»Dvojni viski,« se je moral zadreti in pri tem z roko rahlo udariti po leseni točilni mizi, da ga je natakarica resnično razumela in pohitela pri izvrševanju njegovega naročila. Čim je predse prejel naročeno ji je v dlan stisnil tudi precej visoko napitnino, potem pa s kozarcem v levici zapustil svoj barski stolček ter se preselil nekaj metrov nižje. Popolnoma ga je bilo za razumeti, navsezadnje je sem prišel sam, v podobnem položaju pa se je verjetno nahajala tudi temnolasa predsednica sestrščine, ki je bila, vsaj kar se njega tiče, precej zaželena. Tri-Pi. Le kdo si ni želel vsaj enkrat v življenju položiti kakšne izmed njihovih sester, nenazadnje so slovele kot simpatične lepotičke, vedno pripravljene za zabavo v dvoje. »Dovoliš, da ti plačam pijačo, Layla?« je skomignil proti njej in ji pomežiknil. Dobro ga je poznala in tudi on je poznal njo, oba pa sta se zavedala dejstva, da je on vezan moški, ki ob vsem tem nadvse rad skoči v posteljo še s kakšnim drugim dekletom. Nagnil je kozarec in ga izpraznil še pred prihodom točaja, ki jima je prinesel naslednjo rundo, Lan pa se je zavedal, da bo danes oblačila na sebi obdržal s težkim srcem, če sploh.

Tagged: Layla
Word count: 679
Notes: Sorry, ker je trajalo celo večnost ;* Lets get this party started!
Nazaj na vrh Go down
http://greek.forumsl.net
Layla
2. letnik, zgodovina
2. letnik, zgodovina
Layla

Število prispevkov : 32
Join date : 22/07/2010
Kraj : Los Angeles, CA

Članstva
:: predsednica ΠΠΠ

concrete pub Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: concrete pub   concrete pub EmptyČet Jul 29, 2010 3:52 pm

Biti predsednica ene najbolj razvpitih sestrščin naokoli je bilo včasih zares naporno opravilo. Saj ne, da v družbeni moči ne bi uživala in svojega položaja na polno izkoriščala, a pričakovanja so bila tista, ki so včasih celo njej zamajala tla pod nogami. Konstantno tekmovanje s konkurenco je bilo res zabavno, vsaj dokler ni potekalo štiriindvajset ur, sedem dni na teden. Takrat je postajalo že malo utrujajoče, in biti navidezna najboljša prijateljica vsem svojim sestram, v vsaki prosti minuti svojega časa, je bil le še eden izmed dejavnikov, ki so celo Laylo včasih prignali na sam rob. Pa vendar je dobro poskrbela, da ni nikoli padla čez, v globine, kjer bi jo nekateri tako radi videli. Predvsem je šlo v tem primeru, za tiste, ki so pridno čakale na vsako najmanjšo napakico, s katero bi jo lahko porinile iz prestola in pa seveda zeta beta zeta dekleta. Slednje so bile iz dneva v dan bolj pokvarjene, čeprav so še vedno dobro vzdrževale svoj ugled. Nikoli ji ni bilo povsem jasno, kako jim je to uspevalo, a se ni nikoli niti posebej zanimala za ohranjanje neomadeževanega ugleda. Njena sestrščina je slovela po drugih rečeh, ne tako pohvalnih kot njihove nasprotnice, a zato v družbi niso bile nič manj zaželene, prej nasprotno. Včasih je bilo torej zares dobro delo 'zbežati' iz polne in glasne Tri Pi hiše, ter večer preživeti v samoti, s kozarcem dobre pijače v roki in zvokih poživljajoče glasbe. Saj ne, da bi Layla sploh lahko uživala sama, navajena je bila namreč konstantne družbe in sebe v središču pozornosti, a tokrat je bila sprememba vsakodnevnega ritma več kot zaželena. Vreščečih deklet je imela za tisti dan že povsem dovolj, tako je odklonila vsa povabila za večerne zabave in se sama odpravila proti enemu boljših klubov v bližini kampusa. Izklopila je telefon, čeprav je vedela, da bo to obžalovala naslednjega dopoldneva, ko se bo morala prebijati skozi kupe sms sporočil in neodgovorjenih klicev. Pa vendar, to si je za vsaj en večer, lahko privoščila.

Zrak je bil tistega večera težek in soparen, a vseeno je bilo dovolj toplo, da se je odločila, da se v središče mesta odpravi kar peš. Svoj prekrasno zloščeni rdeči kabriolet je tokrat le ljubeče pogladila in čeprav si je želela zlesti na mehke usnjene sedeže, je vedela, da vožnje nazaj verjetno ne bo sposobna. Vrtoglavica in napadi nekontroliranega smeha, so se pri njej sicer pojavili šele po veliki količini popitega alkohola, a nocoj se ni imela namena zadrževati. Že dolgo ni bila zares pijana, vedno so jo tako ali drugače zmotili. Čeprav se je pozibavala na dvanajst centimetrskih petkah, ji pot ni vzela veliko časa in pred klubom se je znašla že zgodaj, še preden je bila gneča prevelika. V vrsti pred vhodom je tako počakala le nekaj kratkih minutk, nato pa se prestavila v glasno notranjost. Zvok popularnih tehno ritmom jo je takoj razvedril in napolnil z neko novo energijo, ki pa je vseeno ni želela potrošiti na plesišču. Tako je veliko raje zavila proti svojemu najljubšemu kotičku, točilnemu pultu. Saj ne, da si ni obljubila, da bo tokrat poskušala uživati sama, a čim je s kotičkom očesa ujela postavo, ki se ji je vztrajno približevala, ji je čez obraz šinil velik nasmešek. Kdo bi ji sploh lahko zameril? Landon je bil vsekakor tisti, katerega si je večina njenih sester izbrala za glavno trofejo, in komaj so čakale, da ga ujamejo kje na samem, ter upravičijo svoj sloves. Problem je nastal le takrat, ko so ga skušale obdržati v vezi, tiste, ki so bile tako neumne so pač kasneje trpele. Sama od njega nikoli ni pričakovala nič več, kot le dober seks in ravno zato sta se tako dobro razumela. Seveda se je pretvarjala, da ga sploh ni opazila, dokler ni do njenega ušesa priplaval prijeten, znan glas. Nadvse zapeljivo se je obrnila k njemu, ujela njegov pomežik, ter se mu prijazno nasmehnila. »Mmm Landon, od kdaj pa ti sprašuješ za dovoljenje?« Segla je po kozarcu, ki ga je natakar položil prednju in počasi srknila požirek, svojega pogleda pa ni umaknila z njega. Bil je privlačen, kot po navadi, s svojimi seksi razmršenimi lasmi in polnimi ustnicami, za katere je vedela kako mehke in nežne so. V njegovi družbi se je bilo vedno težko brzdati in misel na to, da je v razmerju z eno izmed bet jo je le še podžigala. »Si se mogoče odločil, da postaneš priden, zvest Landon, sedaj ko te je v roke vzela ena izmed bet?« ga je zbodla in z zanimanjem pričakovala njegov odziv. Sklonila se k njegovemu ušesu, da bi jo bolje slišal, pa tudi zato, ker ji je njegova neposredna bližina prijala, ter mu zašepetala. »Zanima me Landon, se tvoja princeska sploh lahko primerja s katero od mojih Tri-Pi deklet?

tagg.: Landon
words: 793
note: np
wearing: this.
Nazaj na vrh Go down
Benjamin

Benjamin

Število prispevkov : 141
Join date : 12/07/2010
Kraj : Los Angeles, CA

Članstva
:: the founder
::

concrete pub Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: concrete pub   concrete pub EmptyPet Jul 30, 2010 12:09 am

Srkati ledeno hladno tekočino jantarjeve barve, na večer, ko bi se od same vročine najraje vrgel v bližnje jezero, je bilo nekaj najboljšega, kar bi se mu lahko na sploh pripetilo. Pa vendar ni pričakoval, da ga bo obenem tako razveselila tudi družba simpatične rjavolaske, ki mu je v oči padla že na več sestankih bratovščin in sestrščin. Vedno je naravnost izrazila svoje mnenje, predvsem pa ponosno zastopala svoja dekleta, ki sicer niso slovela kot najboljša. Pravzaprav je bilo vsem jasno zakaj se še vedno nahajajo v vrhu, teoretično zaradi dobrih uvrstitev na tekmovanjih, praktično pa zaradi raznoraznih uslug, ki jih očitno z velikim užitkom delijo naokrog. In Landon bi se moral strinjati, že v prvem letniku je bil velikokrat deležen česa podobnega, sploh če je kasneje njihova bratovščina le ponudila tisto mix-up zabavo, okrog katerih se je vse dejansko tudi vrtelo. »Še kdaj nisem?« je vprašljivo dvignil desno obrv ter se obenem sproščeno nasmehnil, kajti nikoli si ni želel, da bi izpadel pretirano vsiljiv. Vedno je bil spoštljiv do deklet, čeprav se je občasno že na daleč videlo česa si želi in na kaj cilja. »Saj veš, da od tebe ne pričakujem drugega kot družbo za kakšno urico ali dve, potem pa je vse odvisno le od tebe. Saj poznaš tisto o tveganju in prikrivanju in slovesu moje bratovščine, če bi izvedeli, da sem se spečal s kom iz Tri-Pi.« Enostavno moral je poseči po tistem svojem tipičnem sarkazmu, ki je bil, poleg kravate seveda, njegov najzvestejši spremljevalec, in ga marsikatero deklet enostavno ni preneslo. Toda predvideval je, da bo imela Layla na to pripravljen strašansko udaren, ampak preprost, odgovor, ki ga seveda ne bo presenetil, bo pa še dodatno začinil igro, ki se jo je odločil igrati.

»A, na to ciljaš? Se ti zdi, da sem se odločil za velikansko spremembo življenja?« jo je vprašal, čeprav bi lahko podobno vprašal kar samega sebe. Se je pripravljen dejansko spremeniti in popolnoma zresniti zavoljo Amelie? No, odgovor je seveda ne, vsaj glede na prejšnji večer, ki ga je preživel v hotelu na obali, v kraljevem apartmaju družine, ki, mimogrede, nima niti najmanjše zveze z njegovim sedanjim dekletom. Popolnoma jasno je, da volk menja le dlako, narave pa nikdar, in tudi Lan bi se le s težkim srcem odpovedal vsej zabavi in užitkom, ki jih je doživljal, ko se je zavedal, da ga na drugem koncu mesta čaka dekle, ob njegovem boku pa v tistem trenutku stoji visoka lepotica, ki jo je pravkar spoznal in oklical za svojo. »Si mogoče že našla kakšno boljšo zamenjavo zame, da me nisi še niti enkrat direktno povabila v vašo prečudovito hiško? Pa naredi mi uslugo in preveri, če je katera izmed tvojih deklic še pripravljena kdaj narediti kaj zame.« Naravnost užival je, ko sta se zbadala. Tako ali drugače. Oba sta imela precej smisla za humor in dvomil je, da bo katerikoli izmed njiju vse to vzel za resnično žalitev ali norčevanje, toda kljub vsemu previdnost ni bila nikoli odveč. Cath ga je pač predobro poznala in temnolaska je definitivno ena izmed deklet, ki bi se mu lahko maščevala na najboljši oziroma najbolj izviren način.

»Te res zanima, kaj?« se je moral nasmejati, ko ga je po njegovem novem dekletu povprašala, kot da bi se zanimala za kvaliteto solate, ki jo namerava kupiti na tržnici. Ampak zdelo se mu je posrečeno. Pravzaprav na to ni imel pravega odgovora. Kot zvest in normalen fant bi moral odgovoriti pritrdilno in se postaviti v njen bran, tako pa je bil rahlo v dvomih, nenazadnje je bil s Tri-Pi dekleti vedno nadpovprečno zadovoljen, čeprav se je kot predsednik najuspešnejše bratovščine moral vrteti pretežno okrog Zet. Toliko o prostih rokah, ki so jim jih puščali. Včasih so stvari na kampusu verjetno stale povsem drugače, dandanes pa se vse suče predvsem okrog tekmovanja med bratovščinami in sestrščinami, ki se včasih spreobrne v pravo, seveda ne dobesedno, klanje.

Tagged: Layla
Word count: 647
Nazaj na vrh Go down
http://greek.forumsl.net
Layla
2. letnik, zgodovina
2. letnik, zgodovina
Layla

Število prispevkov : 32
Join date : 22/07/2010
Kraj : Los Angeles, CA

Članstva
:: predsednica ΠΠΠ

concrete pub Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: concrete pub   concrete pub EmptyPet Jul 30, 2010 1:40 pm

»Res je, vi fantje iz Omege Chi ste znani po svoji vljudnosti, kako sem lahko pozabila.« Čez obraz ji je šinil eden tistih tipičnih, sarkastičnih nasmeškov, ki so se v njegovi družbi pogosto pojavljali. In čeprav je bilo v njenem stavku nekaj resnice, oziroma je šlo za teorijo, ki se je držala njegove hiše, je bilo v praksi precej drugače. Bili so prav tako pokvarjeni, kot vsi drugi, le da so se močneje trudili, da bi ohranili ugled in dobro ime. Podobno kot Bete, nič čudnega potem, da so se tako dobro razumeli in se parčkali med seboj. Ves sistem je vseskozi sledil nekim nenapisanim pravilom in vsi so bili najbolj ponosni ravno na svojo bratovščino ali sestrščino. Študijska leta so bila vse prej kot preprosta. Počakala je nekaj trenutkov, da je njegov zadnji stavek obvisel v zraku, kot bi resno premišljevala kaj naj mu odvrne, med tem pa spet srknila požirek pijače, ki se je vrtinčila v kozarcu. »Se razume,« je naposled nasmejano odvrnila. »Res si ne bi želela omadeževati tvoje ugleda Landon, sploh ne sedaj, ko pripadaš Beti. Mogoče smo s sestrami res malce poredne..«Čez obraz ji je spet šinil nasmešek, le da se je vanj tokrat prikradlo malce nagajivosti, »vendar vseeno vemo kje je meja.« Laž za lažjo. Seveda zanjo ni bilo večjega veselja, ter zadovoljstva, kot da tistega večera zapelje Landona in njegovo razmerje je igro le še začinilo. Da, Tri-Pi dekleta so vedela kje je meja, a so jo vedno z veseljem prestopila.

Počasi je praznila prvi kozarec tistega večera. Pila je počasi, ker si ni želela, da bi ji alkohol zameglil um, ko se pogovarja z nekom tako zelo vplivnim. Vedno in povsod je morala dobro zastopati svojo sestrščino in ta večer ni bil nikakršna izjema. »Pravzaprav me skrbi Landon.« Na čelu so se ji za trenutek zares narisale gube skrbi, kajti igranje čustev ji res nikoli ni povzročalo pretiranih problemov. Preden je nadaljevala, mu je namenila še en resnoben pogled, da bi le še dodatno poudarila svojo skrb. »Toliko mojih deklet sanjari o tebi, ti pa si se zaobljubil Beti. Zares is mi nakopal veliko dela. Povej mi, kako jih naj sedaj potolažim?« Dejansko je bilo v govoričenju tudi nekaj resnice, a tolažba res ni bila potrebna. Vsa njena dekleta so bila namreč prepričana, da ga bodo slej kot prej dobila v posteljo in sama jih je pri tem seveda rada spodbujala. Več njenih deklet se je zabavalo s fanti iz uglednih bratovščin, bolj so jih imele na vajetih in zadnje čase je vse skupaj res teklo kot namazano. Layla je bila vsekakor ponosna predsednica. Kaj kmalu je spet nasmejano odprla usta, saj mu res ni želela ostati dolžna v tej igrici zbadanja in zapeljevanja. »Pa saj sem ti povedala, da nočem omadeževati tvojega ugleda in tudi ostala moja dekleta bom že nekako obdržala na vajetih. Sploh pa je za predsednika tako pomembne bratovščine dobra samo predsednica, ostale se bodo morale še veliko naučiti.« Na kratko mu je pomežiknila, potem pa zapeljivo prekrižala svoje dolge noge, da je rob kratke oblekice zlezel še višje. Na obrazu pa ji je še vedno počival tisti značilen nasmešek, ki je bil ta večer samo njegov.

»Marsikaj me zanima,«je hitro priznala. »Pa saj poznam odgovor. Mislila sem samo, da te je dovolj moškega, da boš tudi na glas priznal kako uživaš z mojimi dekleti.« Rada ga je zbadala, na takšen in drugačen način. Pravzaprav je to rada počela z vsemi, kajti nikoli se ni bala, da bi ji kdo zameril. Pa tudi če se je to že zgodilo ji je bilo prav malo mar, konec koncev ni potrebovala prijateljev. Ponovno je segla po kozarcu in ga končno spraznila, nato pa se znova obrnila k Landonu in nekoliko očitajoče vprašala. »No, mi ne boš naročil nove pijače? Saj nočeš, da bi se naokoli razširile govorice, da nisi potešil moje žeje, kajne?«

tagg.: Landon
words: 646
wearing: this.
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content
concrete pub Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: concrete pub   concrete pub Empty

Nazaj na vrh Go down
 
concrete pub
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: OOC predel :: arhiv :: arhiv 1. leta-
Pojdi na: