KazaloIščiRegistriraj sePrijava
NEWS; Ponovno odprtje foruma. Vstopamo v mesec OKTOBER, s tem se začno tudi predavanja.
potrebujemo še dva predsednika bratovščin!

Dobrodošli!
Pozdravljeni na Cyprus-Rhodes University, znameniti univerzi okrožja Orange County, kjer lahko končno zaživite polno študentsko življenje. Registrirajte se z imenom, izpolnite vpisnico, mi pa bomo presodili v katero izmed bratovščin oziroma sestrščin spadate.

Administracija

OKTOBER
delno jasno, nežno pihlja, 22°C
dnevna soba 42

Latest topics
» Prijateljske strani
dnevna soba EmptySob Jan 01, 2011 7:54 pm by Gena

» Scarlett Momsen
dnevna soba EmptyPon Nov 15, 2010 8:47 pm by Scarlett

» RPG search
dnevna soba EmptySre Nov 03, 2010 6:33 pm by Sophie

» Media player
dnevna soba EmptyTor Nov 02, 2010 7:32 pm by West

» Let's chat
dnevna soba EmptyTor Nov 02, 2010 7:28 pm by West

» julian dominic james
dnevna soba EmptyPon Nov 01, 2010 2:30 pm by Julian

» Icons and avatars
dnevna soba EmptyPon Nov 01, 2010 1:20 pm by West

» summer anne wright
dnevna soba EmptySob Okt 30, 2010 7:58 pm by Benjamin

» Cyprus jasa
dnevna soba EmptyČet Okt 28, 2010 11:15 am by Gena

dnevna soba As

dnevna soba Female dnevna soba Male

Sidebar, header in določeni gumbi @olivia, slike @wildfox autumn/winter 2009 lookbook, vpisnica @landon, preostalo @RCR ali @CAUTION 2.0

Share
 

 dnevna soba

Go down 
AvtorSporočilo
Hanna
1. letnik, angleščina in filozofija
1. letnik, angleščina in filozofija
Hanna

Število prispevkov : 24
Join date : 23/07/2010
Age : 25
Kraj : London, UK

Članstva
:: ΠΠΠ sestrščina
::

dnevna soba Empty
ObjavljaNaslov sporočila: dnevna soba   dnevna soba EmptyTor Avg 03, 2010 8:31 pm

Predavanja so se začela. Študij se pričenja. Hanna je uradno postala brucka. Nadev ji ni bil pretirano všeč, saj nikoli ni marala biti nepriljubljena, a tukaj se ni imela česa za bati. Vsi so jo sprejeli, kar je bilo najpomembnejše. Po prvem predavanju se je že imela veliko za naučiti. Angleščina je bila njen najljubši predmet že v osnovni šoli. Nikoli ni imela težav, a vseeno ni sprejela tega izziva in se igrala z njim. Delo je vzela resno. Začutila je, da se končno razvija. Postaja samostojna, zrelejša, čeprav samo za učenje. A prvi korak je vseeno naredila. Med potjo do sestrščine Tri-Pi, v katerem je imela sobo je v glavi predavanje vse še enkrat predelalo. Zdelo se ji je, da je na profesorja naredila dober vtis, saj je bilo to najpomembnejše. Tudi v srednji in osnovni šoli je profesorje angleščine vedno oboževala. Za druge? Brigalo jo je. Z največjim veseljem jih je ''zafrkavala v glavo''. Vsi profesorji so govorili prek nje. A profesor angleščine ne. Vedno jo je zagovarjal, kar jo je presenetilo. Ko je vstopila jo je veliko njenih ''sester'' pozdravilo in počasi ji je šlo to na živce. Čeprav ni nobenega dekleta poznala, so se ji mnoga že zamerila z vsiljivostjo. Pogrešala je Natalio, a tudi ona ima svoje težave in ne more samo nje imeti prijateljice. Ko se je ustavila pri skoraj vseh prostorih doma, skoraj noben ni bil prazen. Razen dnevne sobe, ki je bila v na desnem koncu v kotu hiše. A zmotila se je. Ni bila prazna. Rjavolaso dekle je bilo tudi tam, čeprav je še ni videla. Brez pozdrava ali kakšne koli besede se je usedla na kavč nasproti njenega in ji pokimala z glavo ter se ji skušala nasmehniti. Ni ji uspelo. Knjige je potegnila na plan, a ni bila pri volji za učenje. Bilo je šele prvo predavanja in tako je bila samo polovica ure predavanje. Uvodni del je bil predstavitvi in bla bla bla. Ob spominu na to je zavila z očmi ter iztegnila roko ter vzela daljinec televizije v roke. Zdolgočaseno je prestavljala na kanal in na drugega, dokler ni pustila na čisto ta četrtem. Nekaj časa ga je gledala nato pa začela gledati po dekletu in njenem videzu. Hotela je videti vse podrobnosti in jo šele nato ogovoriti. Tako si vedno pripravi obrambo, če je kakšno dekle navadna prasica. A kaj želiš. Tudi takšni morajo obstajati. '' In kaj študiraš?'' je radovedno vprašala. '' Aja, Hanna sem. '' ker ni našla nobenih znanih zanimanj, kot so poslušanje glasbe 80. , hipi oblačenje je posegla k splošnim vprašanjem. A tako je ni zelo zanimalo, samo dolgčas je zbijala. A vseeno se ji je dekle zdelo, kot bi videla sebe čez nekaj let. Mogoče pa vseeno ni tako različno od nje. Navsezadnje v sestrščine Tri-Pi živijo sama ''podla'' in zabavna dekleta.

tagged: Lara
comment: začetek lame.. ko se bo pogovor nadaljeval bom dobila več idej Smile
look: this
Nazaj na vrh Go down
Lara
2. letnik, pravo
2. letnik, pravo
Lara

Število prispevkov : 21
Join date : 02/08/2010

Članstva
:: ΠΠΠ sestrščina
::

dnevna soba Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: dnevna soba   dnevna soba EmptySre Avg 04, 2010 6:09 pm

Začelo se je novo šolsko leto, a Lara še vedno ni bila zbujena iz poletnega spanja. To je bila zanjo težava. Prejšne leto je vse potekalo gladko. To leto pa se je vse pomešalo. Pravo ji ni več ležalo. Tako se je zdaj odvijalo njeno življenje. Vsi na tej šoli so bili odlični, ona pa je pogrnila pri vsakem primeru. Jezila se je sama nase. Na univerzi je imela ogromno prijateljev, a nobenega resničnega. Vsi so bili lažni. No tega je bila navajena v življenju. Nasmehnila se je sama sebi in se poskušala oraspoložiti. Ravno je prihajala z predavanja in morala bi biti vesela ne zagrnjena. Iz svoje torbice je potegnila košček čokolade in si ga vrgla v usta. Nasmehnila se je in začela iskati njihovo dnevno sobo. Vse je bilo tako veliko in Lara ni bila človek, ki bi se v tem znašel. Ko bi le obstajal zemljevid šole,je razmišljala. Malo se je sprehajala in našla vrata dnevne sobe. Vstopila je in pogledala okoli. Dnevna soba je bila prav po njenem okusu. Nasmehnila se je in svojo torbico odnesla v sobo. Ko se je vrnila je skočila k oknom in jih odprla. Začudila se je, zakaj je pristala v tem domu. Ni bila ena tistih deklet, ki jim ni bilo mar za študij. A vseeno, usoda je hotela tako. Ona je bila ena tistih deklet, ki je preprosto verjela v usodo. Nasmehnila se je in se zavalila na kavč. Bil je zelo udoben. Vstala je in začela iskati daljinec. Preiskala je celo sobo, ko ga je končno našla na tleh. Vzela ga je in šaltala od kanala do kanala. Začela je gledati nanizanko. Čez pol ure se je nanizanka končala. Ker ni bilo na tv-ju ničesar zanimivega, kar bi pritegnilo Larino pozornost je tv izključila. Stekla je v sobo in vzela učbenik za pravo ter list. Ko se je vrnila je začela delati nekaj podobno domači nalogi. Ravno, ko je končala je v sobo vstopilo dekle, ki bi lahko bilo prvi letnik. Tega Lara ni mogla vedeti zagotovo, saj dekleta nikoli ni videla. Dekle je sedlo na kavč nasproti njenega in se nasmehnilo. Lara se je nasmehnila nazaj in se še bolj potopila v učenje. Po parih minutah tišine je nepoznano dekle spregovorilo. Lara je dvignila pogled in pogledala dekle z lepim nasmeškom. "Jaz? Študiram pravo. 2. letnik. Kaj pa ti?" je rekla in svoje potrebščine pospravila. Hotela se je usmeriti na pogovor, ki se je počasi odvijal. Nasmehnila se je in upala je, da jo bo dekle še kaj reklo ali vprašalo. Tako se je tudi zgodilo. "Hanna, lepo ime. Me veseli. Sem Lara." je rekla in si začela ogledovati dekle. Lepa je in upam, da je prijazna, je v sebi razmišljala. Nasmehnila se je in začela govoriti. "Ravno sem nameravala iti v kuhinjo. Ti prinesem kaj za piti?" je spet z nasmeškom rekla.

Tagged:Hanna
Comment:Sory. Dolg nisem rpg-jala pa sem zdaj mal skromna.
Look:this


Nazadnje urejal/a Lara Sre Avg 11, 2010 1:07 pm; skupaj popravljeno 1 krat
Nazaj na vrh Go down
Hanna
1. letnik, angleščina in filozofija
1. letnik, angleščina in filozofija
Hanna

Število prispevkov : 24
Join date : 23/07/2010
Age : 25
Kraj : London, UK

Članstva
:: ΠΠΠ sestrščina
::

dnevna soba Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: dnevna soba   dnevna soba EmptySre Avg 04, 2010 11:14 pm

Lara. Ob omembi tega imena se je spomnila na eno izmed sošolk v srednji šoli, ki jim je zlomila nos. Ampak na to dekle, je bila še posebej alergična. Bila je ena izmed očkovih punčk. Ta prava blondinka z botoksom v ustih. Druga Lara je bila neka natakarica, do katere se je resda Hanna vedla zlobno, a kaj ko je dekle osvajalo njenega fanta. A upala je, da bo ta Lara drugačna. Zdela se ji je močnega videza a v sebi prijazna. Nekako je upala, da bo našla vsaj kakšno osebo sebi podobno. Četudi je v sebi začutila že del odgovornosti in zrelosti je še mlada in dovoljeno ji je delati napake in otročarije. Če ne zdaj bo potem kmalu prepozno. Čez 20 let ji bodo že vsi rekli, da je prestara. Stara in zgubana. JOJ! Nise veselila tega časa. Bila si je všeč in želela je taka tudi ostati. Da bi pregnala strahove pred starostjo se je nazaj vklopila v pogovor. ''Mene tudi veseli.'' se je nasmehnila. '' Ledeni čaj, prosim. Če ga ni že vse zmanjkalo. Mimo katere koli punce v hiši sem šla so imela v rokah kozarec ledenega čaja. A ne poznajo vodke ali tekile? Naj bi ta sestrščina bila nora in utrgana? '' je radovedno vprašala. Odgovora ni pričakovala. Ko je dekle odšlo po pijačo si je ogledalo do konca dnevno sobo. Osebno so ji bile všeč barve in izbira pohištva a celotno sobo bi drugače razporedila. Kavča bi drugače obrnila, sliko bi na drugo mesto prestavila in aja, omare in police bi drugačno razporedila. A pri tem ni imela besede. Še ne. Oči so ji nagajivo posvetile in se nato zazrle v kozarec ledenega čaja, ki ga je ravno prinesla Lara. Ko je naredila požirek in ji je mrzla pijača stekla po grlu si je oddahnila. Čeprav je bil že september, je bilo zunaj vroče in se je sama osebno raje zadrževala notri. '' To je pa bilo nekaj.'' Je rekla in naredila še en požirek. '' In kaj študiraš?'' je radovedno naprej povpraševala. Kljub drznosti je bila tudi strašno radovedna in se je velikokrat vmešala v stvari, ki je niso brigale niti malo. '' Jaz? Filozofijo in angleščino. 1. letnik. '' pravo ni imela najraje, saj je bil tudi oče pravnik in je velikokrat prinesel delo domov. Z mamino slabo voljo in njegovo odsotnostjo so stvari velikokrat napačno stale. Svoje oči je spustila proti levi dlani. Krasile so jo mnoge zapestnice. A nihče ni vedel, kaj se skriva pod njimi. Pozornost je spet usmerila v Laro. '' In kakšen talent skrivaš, gospodična…? '' je čakala na priimek ''… Scott.'' Je dokončala poved. Zagovorili sta se in bilo je prijetno poslušati nasvete drugačne ljudi od Natalie. Pri njej je vedno vedela, kaj ji bo rekla. '' Ne vtikaj nos. Pusti stvar.'' Poznala jo je in predvidela vse njene nasvete. Tokrat se je učila o nekom drugem. '' Glasba. Mama me je vedno prepričevala za učenje solo petja a nisem imela te želje, čeprav mi vsi govorijo kako sem nadarjena. Ne znam biti odgovorna in čutim, da bi s tem samo še poslabšala položaj in talent zasovražila.'' Je rekla. Igram malo kitaro, a sem jo že dolgo tega opustila.'' Nekaj časa je bila tiho, ko se je spomnila kitare, ki je v tistem trenutku ležala v kotu njene nove sobe. '' In kakšno glasbo ti rada poslušaš?'' je malo spreobrnila temo in jo napeljala naprej k pogovoru. Ni bila še toliko pripravljena, da bi se razgovorila. Čeprav je bila iskrena in direktna je svoje napake in strahove vedno skrivala pred drugimi. Postala bi preveč šibka, kar pa pod nobenim pogojem ni hotela biti.


I know the felling... Very Happy
Nazaj na vrh Go down
Sponsored content
dnevna soba Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: dnevna soba   dnevna soba Empty

Nazaj na vrh Go down
 
dnevna soba
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: OOC predel :: arhiv :: arhiv 1. leta-
Pojdi na: