KazaloIščiRegistriraj sePrijava
NEWS; Ponovno odprtje foruma. Vstopamo v mesec OKTOBER, s tem se začno tudi predavanja.
potrebujemo še dva predsednika bratovščin!

Dobrodošli!
Pozdravljeni na Cyprus-Rhodes University, znameniti univerzi okrožja Orange County, kjer lahko končno zaživite polno študentsko življenje. Registrirajte se z imenom, izpolnite vpisnico, mi pa bomo presodili v katero izmed bratovščin oziroma sestrščin spadate.

Administracija

OKTOBER
delno jasno, nežno pihlja, 22°C
james théodore finn 42

Latest topics
» Prijateljske strani
james théodore finn EmptySob Jan 01, 2011 7:54 pm by Gena

» Scarlett Momsen
james théodore finn EmptyPon Nov 15, 2010 8:47 pm by Scarlett

» RPG search
james théodore finn EmptySre Nov 03, 2010 6:33 pm by Sophie

» Media player
james théodore finn EmptyTor Nov 02, 2010 7:32 pm by West

» Let's chat
james théodore finn EmptyTor Nov 02, 2010 7:28 pm by West

» julian dominic james
james théodore finn EmptyPon Nov 01, 2010 2:30 pm by Julian

» Icons and avatars
james théodore finn EmptyPon Nov 01, 2010 1:20 pm by West

» summer anne wright
james théodore finn EmptySob Okt 30, 2010 7:58 pm by Benjamin

» Cyprus jasa
james théodore finn EmptyČet Okt 28, 2010 11:15 am by Gena

james théodore finn As

james théodore finn Female james théodore finn Male

Sidebar, header in določeni gumbi @olivia, slike @wildfox autumn/winter 2009 lookbook, vpisnica @landon, preostalo @RCR ali @CAUTION 2.0

Share
 

 james théodore finn

Go down 
AvtorSporočilo
Gost
Gostjames théodore finn Empty
ObjavljaNaslov sporočila: james théodore finn   james théodore finn EmptyPet Jul 23, 2010 6:48 pm

JAMES THÉODORE FINN

james théodore finn 1253873790402_f


(SHEENA IS A PARASITE)
sent her back across the sea

IME: James Théodore Finn
VZDEVKI: Théo, Finn, Jamie (tega vzdevka niti slučajno ne mara, ampak po njem ljudje vseeno velikokrat posežejo, nekateri le zato, da ga razjezijo).
STAROST: dvajset
LETNIK: 2. letnik
ŠTUDIJ: ekonomija in menedžment
FACE CLAIM: Cole Mohr

(ADJUSTS HIS GOGGLES)
as the fog begins to chicken

BARVA OČI: modra
BARVA LAS: rjava, vendar se je že nekajkrat pobarval na blond.
VIŠINA: 188 cm
TEŽA: 72 kg
POSEBNOSTI: pravzaprav ima celoten zgornji del telesa popolnoma potetoviran. Na prstnem košu ima zapisane mesece april, maj in junij, na obeh rokah pa po več takšnih ali drugačnih (bolj ali manj pomembnih) motivov, ki so mu v tistem trenutku, ko se je odločal, ugajali.

(IRRESPECTIVE OF THE SUBJECT)
i will make it apply

RAD IMAM: zabavna, lahka in naivna dekleta, tetovaže, alkohol, travo, cigarete, dobro glasbo, udobna oblačila (zato jih ima na sebi najraje čim manj, sploh če se nahaja le v svoji sobi), blondinke in rjavolaske ga še posebej privlačijo, nikoli pa se ne brani seksa v splošnem, ljudi, ki so vedno pripravljeni na zabavo, avtomobile, dolga potovanja, deževne dneve.
NE MARAM: ljudi, ki ga zaničujejo ali mu na kakršenkoli drugačen način preprečujejo izražanje svojega lastnega jaza, knjig in branja na sploh, ničvredne in skomercializirane glasbe, dolgočasnih dni in dolgočasnih filmov, bruhanja, Dublina, mame.
MOČI: zgovoren in zelo komunikativen človek, simpatičen izgled, znajdljivost, zvitost.
ŠIBKOSTI: neodgovornost, egocentričnost, zmedenost, občutljivost.
STRAHOVI: občutek osamljenosti, strah ga je tudi pretirane navezanosti na ljudi, boji se globine.
CILJI: položiti čim več deklet, dokončati izobrazbo in tako mami končno dokazati, da je bilo njeno zmerjanje zaman (vprašanje pa je, če bo mu to uspelo), dobro izkoristiti študentsko življenje in ga preživeti na zabaven način.

OSEBNOST: James se je rodil na Irskem v finančno precej premožni družini, res pa je, da se nikoli niso pretirano dobro razumeli. Marie in Steven sta se za otroka odločila razmeroma pozno, oba popolnoma ozaveščena glede vzgoje in imetja malega bitja, ki sta ga poskušala (s pomočjo neumnih knjig, kamor lahko definitivno prištejemo knjigo Babies for dummies) zdresirati po svoje. Nekako jima je to zelo dobro uspevalo vse do začetla srednje šole, ko so se bili (zaradi mamine službe) prisiljeni preseliti čez lužo, v Ameriko, in zaživeti v popolnoma drugačnem okolju, v drugačnem času ter z drugačnim tipom ljudmi naokrog. Takrat je James končno zaživel oziroma dobil nekaj svobode. Mama, ki je že od samega začetka ni prenašal, je bila tako ali tako večino časa v službi, oče pa se nikoli ni pretirano obremenjeval z njegovim poznim prihajanjem domov, v takšnih in drugačnih stanjih, ki za takrat sedemnajst letnega temnolasca definitivno niso bila pričakovana. To so bila leta, ko jima je popolno ušel izpod nadzora in pridobil nekaj lastnosti, ki se odražajo še sedaj. Popustil je v šoli, kjer se je do takrat trudil le zaradi staršev, kasneje pa le nekako izdelal in se s pomočjo denarja le vpisal na fakulteto, kjer je izbral najlažji možen študij in upal, da mu bo šlo.
James, ki je svoje srednje ime dobil po francoskem dedku, je že od nekdaj zelo zgovoren in simpatičen fant, ki vsakemu hitro zleze pod kožo, ga navduši s svojo dobro energijo, živahnostjo, otroško navihanostjo in dobrimi šalami, ki jih iz rokava stresa kot za stavo. Težko se je upreti njegovemu šarmu, še težje pa pozabiti njegov pogled, njegove iskrive modre oči, ki pogosto pozabijo koliko je ura, kateri dan je in zakaj se je pravzrapav rodil na tem svetu. Težko zapusti svojo sobo, ko pa ima v lasti računalnik in najljubšo video igrico, ki ga še vedno drži v kontaktu z irskimi prijatelji, toda tudi tukaj je navezal nekaj stikov, ki ga počasi vlečejo v družbo. Ko se nekako le odklopi iz virtualnega sveta, se ni težko razgovoriti in razigrati, potrebuje le kozarec ali dva viskija in že je popolnoma drugačna oseba. Tista, ki ne more odtrgati oči s postavnih deklet, roke pa prav tako težko drži ob svojem boku. Poleg igranja igric in pitja, je njegova velika obsesija tudi kajenje cigaret in trave, ki ga odpelje v svet, kjer ga nihče ne obtožuje zapravljanja prihodnosti in uničevanja sedanjosti, razen mama, ki mu še vedno občasno zateži in ga poskuša ponovno spraviti na (zanjo!) prave tire. James se še vedno ne zaveda zakaj pravzaprav jo tako zelo sovraži, mogoče je to pač zaradi striktnega nadzora, ki ga je imela nad njim več kot deset let, sedaj pa bi jo končno rad brcnil iz svojega življenja in ji zaloputnil vrata pred nosom.
Prav tako se je težko izogniti vsem slabim lastnostim, kajti James jih ima kar nekaj. Je precej pozabljiv ali pa je vse to le zrastlo na njegovem zelniku in je to zgolj obrambni mehanizem, ko se mu določenih stvari preprosto ne da narediti. Rad se izogiba odgovornostim, čeprav je star še dvajset let, prav tako svoj dolžnosti nikoli ne opravlja vestno, raje jih preloži na drug dan ali pa jih natrpa prijatelju oziroma še bolje, simpatični prijateljici, ki se ji potem zahvali na poseben način. Nikoli pa ni bil zvišen, le mogoče na trenutne egoističen, brez nekega čuta za druge ljudi. Ne razmišlja, da se mogoče preostali le trudijo, da bi kaj naredili zase in svojo prihodnosti, njemu pa te volje pač primanjkuje, njegovi cilji pa so tako ali tako zasnovani le na podlagi maminih želja.

(TELL ME THE LOCATION)
i will stand outside

MATI: Marie Roselyn Finn (dekliško: Gallagher), 45, patologinja
OČE: Steven Gregory Finn, 51, farmacevt
OSTALO SORODSTVO: je edinec.

(PUT ON YOUR GLOVES)
they may protect you

IME: Nastja
STAROST: 17
IZKUŠNJE: par let
OSTALI LIKI: Emilie
Nazaj na vrh Go down
Benjamin

Benjamin

Število prispevkov : 141
Join date : 12/07/2010
Kraj : Los Angeles, CA

Članstva
:: the founder
::

james théodore finn Empty
ObjavljaNaslov sporočila: Re: james théodore finn   james théodore finn EmptyPet Jul 23, 2010 7:00 pm

Opis je super, sprejeta si na forum.
Tvoja bratovščina je Kappa-Tau.
Nazaj na vrh Go down
http://greek.forumsl.net
 
james théodore finn
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
 :: OOC predel :: arhiv :: arhiv 1. leta-
Pojdi na: